Wat doen wij?

Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij met een spuitpistool een laag poeder wordt aangebracht op metaal. Daarna wordt deze poeder uitgehard in een grote industriële oven. Het gevolg is een mooie uitgeharde duurzame coating. Coates is gespecialiseerd in het aanbrengen van poedercoating. Verder staan wij bekend als een flexibel bedrijf met snelle levertijden. Waar vroeger voornamelijk regionale klanten ons wisten te vinden, zijn wij tegenwoordig een bekende poedercoater in zowel Nederland als Duitsland. Wij staan niet alleen bekend om onze flexibiliteit en snelle levertijden maar ook om de ruime opslagmogelijkheden en servicegerichtheid.

Waarom Coates?

Poedercoaten is veelal de laatste bewerkingsfase in een productieproces. Het realiseren van een eindproduct neemt veel tijd in beslag. Coates haakt hier flexibel op in en garandeert daarmee de continuïteit van uw productieproces.

Als klant mag u van ons verwachten dat het resultaat aan de volgende verwachtingen zal voldoen:

  • Betaalbare & betrouwbare partner
  • Flexibel en snel
  • Gegarandeerde continuïteit
  • Kwaliteit staat voorop
  • Perfecte service
  • Gepast kleuradvies

Deze garanties worden ten alle tijden streng bewaakt door onze werknemers om zo het beste resultaat te kunnen leveren.

Wat kunnen wij?

Coates maakt gebruik van een vol automatische productlijn, de maximaal haalbare afmetingen zijn afhankelijk van de vorm van uw product. De maximale afmetingen zijn als volgt:

Hoogte: 2000mm

Breedte: 800mm

Lengte: 3000mm

LET OP: Dit zijn 2D afmetingen bij enkelstuks.

Wanneer uw product 3D is, dan moet u rekening houden met andere maximale afmetingen. Bel of mail ons voor nadere uitleg.

Wat coaten wij?

Heeft u vragen of wilt u een offerte laten opmaken?
Neem gerust contact met ons op!
Mail ons
Bel ons
Coates medewerker Rogier